Friskis(emmie) och svettis(jag, hihi)

Hejhej :D
Idag var det skola, allt var som vanligt och gympakennet är tillbaka! I svenska och på engelskan såg vi klart på "Romeo+Juliett" med Leonardo DiCaprio igen. Han är så snygg alltså! Men han dör i alla filmer typ. Blir så jävla deprimerad. Precis när han tagit giftet så vaknar Juliett! Alla höll på att gråta men så gjorde Juliett nåt konstigt ljud så började alla gapflabba. Men sen blev det sorgligt igen. 

Efter skolan åkte jag hem till Emmie. Jag sov i hennes knä i en halvtimme medans hon läste min nya Fridatidning eftersom jag haft sån huvudvärk idag. Sedan kom det några norska killar i 3 och 6års åldern. Vi fick leka med dem. Det var inte jätteroligt kanske, men de var jättesöta! ^^

Sedan bar det av till Friskis och svettis för ett gympapass. Det var medelnivå så vi hängde inte riktigt med men det var kul iallafall. Sedan var det bastun som gällde. Så nu känner man sej både fräsh och vältränad. Haha.

Kolla på "Arga snickaren" nu. Han är arg. Ha det bra! <3



"Romeo+Julliet"


Hallojsan!

Hallojsan! Nu sitter jag och Klara vid datan. Ska på "franskutbytesstudentmöte" klockan 6 ikväll. Sedan blir det läxor och TV så det blir tyvärr inga mer inlägg idag. Men här kommer bilder på mej och Klara :D





Lite crazy e vi. Hihi




Hejsan

Hejsan!

sitter hos Frida nu. Sen dans.
Fysikprovet gick bra tror jag iallafall. På kemiprovet fick jag alla rätt! Jippiie!

Idag bytte pappa ut skon på lunchen så hoppas att den passar. Annars blir det väl att lämna tillbaka dem. Och det vill jag ju helst inte!

Nu har jag inget mer intressant att berätta. Kommentera gärna vilket öra ni tycker. En röst från Usse än så länge på höger öra. Men vi får se.


Idag fick man använda smink. Eller ja, fick och fick. Det fick man väl innan också. Men "tävlingen är avslutad".
Så idag gick eyelinern på som vanligt :)


Hål i öronen

Jag tror inte att jag har berättat detta. Nu har jag beställt tid till två hål till i öronen! Den 6 April blir det. Klockan 10 på morgonen men det gör inget.
 
 
Det blir två till i ett öra som på bilden. Men vet inte om jag ska ta i höger eller vänster. Vad tycker ni är snyggast?


Nu måste jag plugga mer.
See ya!


ILANDSPROBLEM

Hej!
Har städat idag och pluggar just nu till fysikprovet imon. Har suttit i mer än en timme med fysikboken så pausar lite nu. Hehe.

Lite deppad eftersom jag inte kan använda mina nya skor imon. I den högra skon är det nåt som klämmer på lilltån så vi ska byta ut den mot en ny och se om det blir bra. Den vänstra skon däremot är ultraskön så det måste vara något fel på den högra. Hoppas jag iallafall. Här kommer en bild på skorna<3



Herregud, älskar dem! Hoppas det e fel på skon!

Ha det bra


Hårfärgning!


Hejsan!
Idag har jag färgat mitt hår! Det blev blondare. Man ser ingen större skillnad men utväxten är borta och det är iallafall lite ljusare.
Efter färgningen så åkte vi på spinning. Vi var de ända "barnen". Haha. Det var jättekul men jobbigt!
Sitter och lyssnar på musik annars. Mest tecnologic. Love it!

Bilder från hårfärningen. Emmie fick också en slinga :)


Vet det syns igenting. Men jaja.
Ha en bra lördagskväll!


Göd mörgön

Göd mörgön! Har ätit frukost och borstat tänderna. Ska ringa Emmie snart men hon sover ju ganska länge heheh.
Ska ju färga håret idag! Johoo! Gud vad jag har längtat. Min utväxt är typ 1 decimeter och lite mer. Det ska bli blondt. Vet inte hur blondt det kommer bli men det får vi se.

Sedan i eftermiddag så ska vi på spinning. Det ska bli jättekul!

Här kommer "Tecnologic" sången. Älskar den. Haha.




Ha en bra regnig lördag!




Uppdatering: Här kommer världens bästa reklam. Telenorreklamen. Bäst i slutet :)<3
Pussokram


I made it


I made it! Non makeup the hole week!


Bilder och stranden

Hej igen!

Jag tänkte visa er bilder från mina fynd idag. Skorna från Dna, nagellack från viva la diva och jacka från stadium.
Skorna var de som jag såg igår och jag fick dem av snälla pappan<3

Betyg nagellack: Det är väldigt fina färger i pastellgrön och pastellrosa. Men man får ta minst tre lager för att det inte ska bli genomskilnigt. Men det gör inget eftersom färgerna är så fina. De kostar 50 kr men just nu 39 kr på Åhlens.

Efter stan satt jag vid datan och chattade med Frida. Vi bestämde oss för att cykla ner till stranden och Frida var lite crazy, haha. Hon gick i vattnet! Det är ju fortfarande iskallt.... Men det stoppade inte Frida ;) Haha.




Mina shoppingfynd



The beach med Frida

Det var en anonymläsare som undrar var jag redigerar mina bilder. Någon har sagt att det är hemligt eller nåt. Men berättar om det inte var det.


Imorgon blir det färga håret. Längtar! Ha en bra fredagskväll!



Staden

Tjabbatjenahallå!

Nu har jag vart i stan. Åkte först in med pappa och fick skorna som jag ville ha. Jippiie! Beställde tid till att ta hål i öronen. Och käkade på kinarestrang idag igen. Sedan gick jag runt själv och letade efter en vårjacka. Hittade till slut en snygg svart på Stadium. Äntligen! Och köpte två nagellack i fina pastellfärger. Kommer bilder sedan senare ikväll.
Ha det bra!





Ångrar ingenting

Hejhej igen <3

Läser fysiken, men det går inge bra. Så tar en paus.
 
Gud, vill ha längre hår. Men jag ångrar inte att jag klippte det. Jag fick bättre självförtroende och självkänsla efter den där klippningen. Jag vågade göra något som jag aldrig skulle gjort. Klippa mitt låååånga hår.
Men jag kommer nog ha nån decimeter längre i sommar eftersom det har växt 1 decimeter på bara 4 månader.
På lördag ska jag färga mitt hår. Jippiiie!

 


              långt                                                 kort


Ha det bra! Kom ihåg: Ni är bäst!


Tingsrätten

Hej!
Idag var vår klass på tingsrätten. Det handlade om en kille som tagit patienternas medeciner. Han anklagades för stöld. Men kanske också för att ha tagit droger. Tycker jag iallafall.
Rättegången var bara 45 minuter. Efter rättegången undrade domaren om vi hade några frågor. Ingen hade det. Inte jag iallafall. Ingen sa nåt. Och mentorjohan sa att vi var lite blyga. Haha. Men det var inte det från min sida.

Klockan 12.40 började vi engelskan och rättegången slutade klockan 9.45. Så jag och Emmie gick runt på stan lite tills kinaresturangen öppnade och sedan åt vi kinamat. Det var bufé så det belv glass och frukt till efterätt också. Mums!
Jag hittade ett par skor från "DNA" som jag bara måste ha! Haha. De sa "köp mej, köp mej!" De var rosa/gröna i ett fint mönster och hade knallrosa skosnören. De var i conversemodell. Men de kostade dock 499:- Men ska spara. Hehe.

På syslöjden så har jag börjat med ett armband där det ska stå "SUMMER". Inspirationen fick jag ifrån det härliga vädret idag. Det är ju 15 grader varmt! Jag cyklade i linne hem från stan. På tal om det så var jag och Emmie lite flum när vi cylkade. Vi sjöng "Take it off" av "KE$HA" hela tiden och jublade över sommaren. Hm, men lite crazy ska man väl va?

Hemma nu. Lyssnar på musik och sådär. Jaja, här kommer bilder från dagen:



Innan rättegången. Man fick inte ha mobilen på inne i rättsalen.



Mums med Kinamat och glass!



Fina Emmie och jag. Älskar dej mest <3



Bildbevis dag 3. Bara en dag kvar så har jag klarat det!

Ha en bra Torsdag!





Shoes<3

Idag har jag vart i skolan och klarade mej utan smink! Men vissa klarade det inte.
Efter skolan var jag och Klara inne på datan och sedan blev vi sugna på att prova skor och stack ner till skopunkten. Hittade ett par som jag köpte. Här kommer bild:



Perfa vår/sommarskor. Älskar dem. Dem är perfekta helt enkelt!



Inget smink! BEVIS Haha

Ha det bra! Ska plugga nu.





Uppdratering: Tina undrade hur mycket skorna kostade. Tror jag iallafall. Vilket fall, till er som undrar kostade skorna 299:-
PUSSOKRAM


Idrottsläxa

Hellu!
Mycket läxor nu som sagt. Just nu skriver jag min idrottsläxa på datan och Emmie tränar på kemiprovet eftersom hon ska göra det på torsdag.
Kemiprovet gick bra idag. Hoppas jag, haha.
Idag hade nästan inga tjejer smink. Det kändes jättekonstigt! Men det var skönt att kunna klia sej i ögat. hihi^^


Den osminkade sanningen!
 (osriösa)

Stretchbild emmie ritade, finaste :)


Kemiprov

Coucou!
Idag på Kemin så pratade vi om frukost och så. Då sa Evelina att tjejer inte hinner äta frukost för att vi bryr oss så mycket om utseendet och sminkar oss och sådär. Då bestämde vi att alla tjejer utom tre inte ska ha smink resten av veckan! Haha, undrar om man klarar det...



Nu sitter jag och Frida och pluggar till kemiprov.


Så här ser man ut då:



Ha det bra!


Hello again

Hello!
klara åkte hem vid elva eftersom hon skulle kolla på tapeter till sitt nya rum. Spännande att se hur det blir!
Jag har pluggat idag och varit vid datorn. Den har distraherat mej hela dagen. Haha. Ska städa nu också. Konstigt nog tycker jag att det är ganska kul. Fast just nu orkar jag verkligen inte.

Tänkte visa er vilka bloggar jag följer. Visserligen har jag inte bloglovin. Kanske borde skaffa det. Ni som har det, är det bra?

FOKIS
KISSIES
LILLIE
KENZAS

LINDAS SMINKBLOGG
MAJJAENGLUND

TINABLOGGEN
FFRIDAES
MATILDA
USSEB

De fem sista är kompisar som också har blogg. :)



God morgon

God morgon! Nu har jag och Klara ätit frukost. Det blev ganska sent så är trötta idag.
Nu måste vi borsta tänderna, skriver mer sen.




Ha en bra dag!

Klara och kladdkaka

Coucou! Som man säger på franska.
Idag har jag och Klara webbat med Florian. Min franska utbytesstudent. Nu hoppas vi på att Klaras Antoine ska bli online.
Vilket fall så skämde jag ut mig lite. Jag skulle visa upp mina talanger och valde att spela tvärflöjt. Jag kan nämligen "Blinka lilla stjärna". Och det lät jättefalskt eftersom jag höll på att flabba ihjäl mej. Haha. Och så sa jag att jag samlade på stenar. Det gjorde han också men skillnaden var att han plockar sina själv och jag köper dem. Så när jag visade mina vackra ametister och rosenkvartser så undrade han var jag hade hittat dem. Hehe. Jag fick ju säga då att jag köper mina. 

När vi var hos Klara bakade vi kladdkaka. Vi ville ha den extra kladdig och hade den i ugnen 5 minuter mindre. Det blev som ett skal utanpå och varm smet innuti. Men det var jättegod ändå! Vi fick bara lite ont i magen. ^^ 

Nu ska vi chatta med Antoine. Ha en bra lördagskväll! 



Vår KLADDkaka


 


Smygbloggar!-.-<3

Hejsan! Smygbloggar lite! Hi, hi!<3<3<3<3


OBS!
Kolla in min blogg, www.jullisbloggen.blogg.se!
Tack!

God lunch?

God lunch! Eller vad ska man säga?
Nu sorterar jag mina bilder på datorn. Jobbigt men det blir enklare att hitta sina bilder då i längden.
På morgonen duschade jag och så sminkade jag mej. Men utan mascara. Jag ska låta fransarna vila idag. För mej känns det vikitgare att ha fountation så att jag inte ser blek ut.
Vad klarar inte du dej utan?


Datan krånglar och jag kan därmed inte ladda upp bilder :(
Men här kommer en bild på min favoritbloggerska Foki:  
Gillar ni också hennes blogg?


Klara ringer snart och så ska vi hitta på något. Ha en bra lördag!


Spring 2010





Nu är våren på väg och här är några av mina favoriter i vår.
Allt finns på H&M men den turkosa tröjan är från Gina Tricot.


Polkagris=Perfekt fredagskväll :)

Idag har jag varit i skolan. Vi kom inte så långt med vår pjäs i So:n. Haha. Vi ska göra en pjäs om en rättegång. Fallet ska vara en misshandel. Vi förskökte komma fram till något men det gick inget bra. Killarna kom på oseriösa historier och i början var jag allvarlig och sa att vi faktiskt måste vara seriösa nu. Men sedan knäckte jag mig nästan. Då blev de plötsligt allvarliga. Jag, Josefine och Frida satt och gapskrattade. Sedan kom Lena in och sa att detta faktiskt var en allvarlig sak och då slutade vi lektionen. Vi kom så här långt med historien (den seriösa) :
Vidar=Roland Rasmus=Ernst

Roland är skyldig Ernst 10 000 kronor. En lördagnatt klockan 22.05. 5 minuter efter att Roland gått och laggt sig, bryter sig Ernst in i Rolands hus. Han går upp till Rolands sovrum där Roland ligger och sover. Roland vaknar och får ett (två?) kraftiga slag i ansiktet med två knytna nävar.

Så långt har vi kommit på två lektioner. Jag ska spela Rolands mamma för att Roland ska bo hos sin mamma och det är där Ernst bryter sig in. Vad tycker ni? Bra story eller? 

Efter skolan gick jag och Josefine J-B hem till mej och vi målade naglarna, mitt blev ganska dåligt. Sedan satt vi vid datan och kollade på TV. Vi sminkade även varandra. Men inte extremt mycket eftersom Josefine skulle med bussen.  

När pappa kom hem fick jag en polkagris eftersom han har varit i Gränna och jobbat idag ^^ mums!




Nu ska jag mumsa på min polkagris. Ha en superbra Fredagskväll!



Dagen idag .... ^^ <3

Idag har jag vart i skolan. Men vi hade bara idrott franska och So. På So:n har vi nutidsfrågor. Vi Tävlar mot
6:orna vilka som har mest 10 poängare o.s.v. Innan vann vi oftast men nu börjar de slå oss stort -.- De sitter säkert och kollar på nyheterna hela tiden, haha.

E det bara jag som läängtar tills svenska hollywoodfruar har premiär ? Längtar efter Anna Anka och särskilt Maria Montozami. Älskar hennes hamburgare btw ;)  <3
Vi får se hur de nya hollywoodfruarna också.

Efter skolan var jag och Emmie lite på datan och kollade på TV. Sen stack vi ut och joggade. Joggade non-stop till vita bandet. Inte dåligt va ? ;) Sen powerwalkade vi hem ^^ Kände oss duktiga då. Men efter det skulle vi till Max och jag tog mej en Hot American med Hot creol fries. hahaha x).

Nu ska jag fortsätta surfa runt....

Imon har BK-Astrios fotbollslag loppis på stenhuggeriet. Lördag alltså. Klockan 11-15. Kom dit :D <3 Det brukar vara fina saker ^^



Pussokramar från mej :) <3





Dagen..

Hejhej :D  <3
Nu har Tina fixat min header <3 Hoppas ni gillar den. Man ser att jag är ett cocacolafan :D
Dagen :
skolan -.- Men kollade på Hiphip Hora, den var jättebra :)
Sen hem och göra läxan
Dans, Kattis hade med sig sin söta pappillionhund, den var bara en liten valp <3
Nu e jag hemma.
Jag kollar på Guldfeber med Erik och Mackan, det var på när jag satte på Tv:n och orkade inte byta kanal x)

Vad har ni gjort idag ? ?<33



RSS 2.0