tävling :)

Foki har en tävling på sin blogg där man kan vinna ett halsband med sitt egna namn på från Betties Galleria :)<3
Jag är med i tävlingen om ett halsband från Betties Galleria :)<33Ex :)


Twilighttrailer<3

http://www.youtube.com/watch?v=GUjiOHA7GAo världens bästa twilighttrailer :D<33 men inget för dem som inte vill veta för mycket :P<33

Gott och blandat:)



I söndags fyllde jag år :)<3 äntligen! fick pengar, rosilies halsband, två omgångar med slingning och lite annat :) den tredjeboken i twilight också<3 Hade en jättebra födelsedag :D<333 Idag har jag vart i skolan och sen åkte jag till Josefine och gjorde en massa läxor :)<33 vi var riktigt duktiga faktiskt x)


Nu ska jag inte göra så mycket, bara vara inne på datan och så :)


kramar! // Mej<3

<3 ännu mer twilight<3






Denna bild e så fin <3 Bella 4-ever :)






Kelly Clarkson har gjort en låt till new moon <3  (verkar det som iallafall :) ) Den e jättebra! <3

Design my me :)




Denna colaburk gjorde jag en pennhållare av :) älskar cola och har det även som pennhållare nu x)<3 Kul ikv! måste göras om<3 Annars sitter jag vid datan och lyssnar på de nya låtarna till new moon :D riktigt bra! <3

jajaja, kramar mej <3

vill ha <3

 vill ha <33333 Rosalies halskedja i Twilight <33333333333 :D:D:D:D:D men tillfälligt slut:(

Twilight och annat :)<333

Har kommit hem Från Klara nu <33 Det var kulkul :) vi var ute och var  hos emmie i typ 20 min och kolla på idol och sedan gick vi hem igen. Klara skulle på stan så jag hade tänkt att kanske träffa framor :)<33 Idag e det studiedag :D och josses födelsedag, grattis! Läängtar till new moon <3 läser den just nu och den är såå bra!! :D  <3333 Här kommer lite bilder ;)



Boken man läser :) ( fast på svenska ) <33


 <33<33<33 :):):)




 <33<33<3333 :D:D:D




Klara<3

Snart ska jag till Klara :)<3 ska sova över där :D. Idag var det sååå himla segt i skolan! På franskan så "sov" jag och agneta sa att jag skulle läsa upp nåt men jag uppfattade inte det så snabbt x) När skolan äntligen slutade så åkte jag med Klara hem :) vi sorterade smink, kanske inte låter så roligt men det e det tycker vi x) Ska snart till Klara nu :D<3


Au revoir! /// jag '.' <3






Farmor <3

Hos farmor idag <33 Fixade lite i trädgården och sånt :) sedan så åkte jag och famille till några hunduppfödare och så köpte vi en till hund:D Det är en fallen. En pappilion fast med hängande öron. För er som känner mej kan jag säga att den e en ledsen Gwennis <3 Nu sitter jag hos farmor och ska snart gå ner och vara lite "social", hahaha. I musiken har vi ett arbete och jag ska skriva om Johann Sebastian Bach. Poängen man får kommer sedan i betygen så jag ska jobba stenhårt :D <33 hahaha. Ska gå ner nu. Föressten. Hunden ska heta Tyra och e en tjej!


kramar! //// mej <3

bilder..........<3

det där med superpriser var att jag hade gått in på finska(sve) på hm.com och då var det svensk text men finska pengar. Vart dålig med bloggen, jag vet. Men skolan tar ganska mycket tid :S mycket mer läxor och sånt. Snart får vi ju betygen också så jag hade tänkt att jobba så mycket som möjligt nu. Men tänkte lägga in lite smått och gott nu :)


 Denna katten är sötarer än socker <3
 Bilden var inte så stor men söt<3
 awww<333 stackarn! Släpp ut honom, han vill verkligen inte :( <3333

 

 

Ska göra homework nu :(


/// kramar mej <3


superpriser, eller?...

På hm shop online så var allting plötsligt jättebilligt :D det stod att en skinnjacka kostade: 49,95 men sen förstod jag att det har blivit fel på sidan och att det ska va 499,50. så det var tröjor som kostade 6 kr :P men det hade ju vart jättebra!! synd att det inte e så bara ..... isåfall hade jag besällt hem en massa kläder :)

RSS 2.0